Over Beauty Avenue

Je kent het misschien wel als kind ergens van dromen…

Als klein meisje van 4 droomde ik al van een eigen salon. Toen al op die leeftijd had ik al klanten, jawel, mijn eigen poppen en later moest mijn broertje er ‘perongeluk’ ook aan geloven.. Oeps! In 2010 heb ik mijn allround kappersdiploma behaald aan de Alfa College te Groningen. Tijdens maar ook na mijn opleiding heb ik in veel verschillende kapsalons gewerkt om ervaring op te doen. En in 2015 wist ik het zeker..! Dit is het moment dat ik  mijn eigen salon wilde openen. Na keihard klussen samen met familie, vrienden en kennissen mag ik mij vanaf 5 oktober 2015 de trotse eigenaar van Beauty avenue noemen. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, ontzettend veel geleerd (en we leren nog steeds elke dag) en gegroeid.

Waarom zijn wij de ‘’leukste’’ en de ‘’beste’’ van Groningen ?

Wij gaan regelmatig op cursus om onze vakkennis en technieken te onderhouden en uit te breiden. Wij vinden het is belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen en te onderscheiden. Ook vinden wij het uitermate belangrijk dat je ‘gehoord’ wordt en dat jou wensen bespreekbaar zijn. Wij geven eerlijk advies over wat er bij jou past, maar bekijken ook of het haalbaar is. Ons motto als team is dan ook ‘als jij tevreden bent, zijn wij dat ook’


‘if you enjoy what you do, you’ll never work another day in your life’


 

Onze specialiteiten

Onze specialiteiten.

Ben je op zoek naar graag een goed geknipt (nonchalant of net) kapsel die in het juiste model valt?

Lees meer
Online afspraak boeken

Online afspraak boeken.

Vergeet je altijd op tijd de kapper of schoonheidssalon te bellen? Boek online, wanneer het jou uitkomt, je afspraak!

Lees meer
Nieuws

Nieuws.

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten en updates van Beauty Avenue.

Lees meer
Hulp nodig  bij je trouwerij?

Hulp nodig bij je trouwerij?

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Lees meer

Ruimte voor recentie van een klant. Recenties kun je plaatsen via het beheer systeem......

Naam van Persoon
Naam van Persoon