Op zoek naar een taxi in de regio Roermond?

Taxi Star Roermond is een jong en dynamisch taxibedrijf. Met ons team richten we ons op veilig, professioneel en servicegericht taxivervoer. Reserveer eenvoudig je taxi via onze website. Je kunt op elk moment, voor elk tijdstip een taxi reserveren. Weet je vooraf dat je bijvoorbeeld volgende week een taxi nodig hebt? Reserveer vooraf een taxi voor een datum naar keuze. Zo ben je altijd zeker dat er op tijd een taxi voor je klaarstaat! Naast taxivervoer van A naar B bieden wij ook andere diensten aan zoals zakelijk vervoer, airportvervoer en discovervoer.

Scherpe tarieven voor kwaliteit

Bij Taxi Star Roermond werken we met vaste, scherpe tarieven zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. De ritprijs kan op onze website vooraf berekend worden. Vanuit Roermond brengen onze chauffeurs je van en naar elke bestemming naar keuze. Met ons luxe wagenpark en vakkundige chauffeurs garanderen wij de beste service en een zeer comfortabele rit.

Waarom kiezen voor Taxi Star Roermond?

  24/7 bereikbaar én beschikbaar
  Veilig, snel en servicegericht
  Direct online reserveren

Wat mag je van ons verwachten?

  Een comfortabele rit van A naar B
  Betalen met pin/creditcard
  Snel en veilig taxivervoer
  Professionele chauffeurs
  Scherpe tarieven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.