Taxi van Roermond naar Schiphol

Begin je reis zonder stress

Heb je vervoer nodig vanuit de regio Roermond naar Schiphol of een ander vliegveld? Taxi Star Roermond biedt de uitkomst voor vervoer naar de luchthaven. Begin je reis ontspannen en zonder gesjouw met koffers. Wij zorgen ervoor dat je op tijd op het vliegveld aankomt. De rit van Roermond naar Schiphol duurt ongeveer 2 uur. Ons advies is extra reistijd te reserveren tijdens de ochtend of avondspits. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar, ongeacht op welk tijdstip je vlucht vertrekt. Wij zetten je zo dicht mogelijk bij de juiste vertrekhal af, zodat je meteen kunt doorlopen.

Taxi van Schiphol naar Roermond

Wanneer je terugkomt van een reis, vanaf Schiphol of een ander vliegveld, kunnen wij je ophalen bij een afgesproken meeting point op Schiphol. Mocht je vlucht vertragen dan hoef je je geen zorgen te maken, wij houden de vluchten en vertragingen voor je in de gaten zodat de chauffeur op tijd aanwezig is om je terug te brengen naar Roermond.

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Bereken hier de prijs voor een rit.

Contact

Taxi Star Roermond
Hendriklaan 133
6043 BR Roermond

0475-316475

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.